Het

Verhaal

afbeelding-spierbal

Over ons

Waar het allemaal begon.

De Friturist werkt met passie. Ons handelsmerk? Verrèkes lekker friet van de hoogste kwaliteit. Vers geschild, zelf gesneden. Krokant van buiten, zacht van binnen. Precies zoals een verrèkes lekker frietje hoort te zijn.

HOE HET ALLEMAAL BEGON.

Valentijnsdag 2012
Het was liefde op het eerste gezicht. De eerste frietwagen startte de motoren. Sinds die bewuste dag zijn wij dagelijks bezig met het bakken van friet en het verbeteren van het frituurvet en de receptuur. Alles voor een perfect eindresultaat: een grote puntzak friet met een snufje zout. Doop ‘m vervolgens in één van de huisgemaakte sauzen voor de ultieme smaakbeleving.

Wat nu….
Hans gaat (sinds 2020) verder zonder Leon. De focus? Bedrijven. Goede prestaties, behaalde resultaten, de opening van een pand, een personeelsfeestje, een jubileum, of gewoon zomaar in de pauze of na werktijd. Wij verzorgen dé lekkere warme hap wanneer er iets te vieren is of gewoon als verrassende traktatie voor uw personeel als blijk van waardering.

Afbeelding
DSC02568

Maak kennis met.....

Al sinds 2012 is de Friturist Dé frietwagen voor iedere gelegenheid. We serveren milieubewust de lekkerste vers gesneden en thuis voorgebakken friet en een breed assortiment aan snacks voor iedereen. De Friturist bestaat uit Hans Teulings en team. Wij zijn de beste frietenbakkers van Nederland. En voor de beste frietenbakkers van Nederland is niets te gek. We rijden als het nodig is voor uw organisatie naar de andere kant van het land en hebben uw wensen altijd op de eerste plaats staan.

Zeventien frietenbakkers

Ons team bestaat uit 17 ervaren frietenbakkers die stuk voor stuk plezier uitstralen. We zijn een jong en dynamisch team met een klantgerichte instelling. Uw wensen staan bij ons op nummer 1 en doordat we energie voor 10 hebben, kunnen we snel schakelen om hieraan te voldoen.

Met De Friturist kunt u erop rekenen dat u ons met een voldaan gevoel uitzwaait, maar ook snel weer opbelt voor een volgende keer.

DSC02533
Naamloos-2

Handig om te weten

Afval? dat Nemen we gewoon weer met ons mee.
Daar hoeft u zich dus geen zorgen om te maken!

Benieuwd naar de mogelijkheden?