Afbeelding

U vraagt, wij draaien

Voor ons team is werkelijk niks te gek. U vraagt, wij draaien. We nemen natuurlijk al een breed assortiment aan snacks en sauzen mee in onze wagens, maar ook tegen extra’s zeggen wij geen ‘nee’. 

Wij staan te trappelen om met u naar de mogelijkheden te kijken en te zorgen voor een assortiment op maat voor uw bedrijf. Kipsaté, hamburgers, verse stoofvlees of satésaus uit eigen keuken? Ook dan kunt u op ons rekenen!

Vele klanten gingen u voor

Ons klantenbestand bestaat uit grote en kleine bedrijven die bij ons terug blijven komen. Van Nederland, tot België of net over de grens in Duitsland. Wij bakken voor iedereen tot evenementen met wel 6000 fijnproevers. Het maakt ons niet uit waar en voor hoeveel mensen: wij zorgen voor een gevulde maag, een onvergetelijke smaakbeleving en een brede glimlach. 

DSC02713
Spierbal_vegetrisch

Halal

Hans behaalde onlangs een speciale halal certificering en werkt hij al jaren samen met een halal slager als leverancier. Zo kunnen wij voldoen aan een groot assortiment halal snacks. In de wagen zelf houden we de halalsnacks apart. We bakken deze bij de friet in een speciaal mandje alleen voor halalsnacks, zodat deze niet in aanraking komt met andere snacks.

Vega

Wij hebben een groot assortiment aan vega snacks en zijn er nog andere wensen dan kunt u dat met ons overleggen!

Bamischijf-0325
Naamloos-2

Handig om te weten

Afval? dat Nemen we gewoon weer met ons mee.
Daar hoeft u zich dus geen zorgen om te maken!

Benieuwd naar de mogelijkheden?